STATUS UPDATED!
23/06/2019 NEW LIFE NEW ADVENTURE NEW THINGS TO COME...
- Amirah Azman -

Untuk semua peserta GA Gempak Cuti Sekolah



Assalammualaikum kepada semua..

Miera just nak bagitahu sesuatu kepada semua peserta Giveaway Gempak Cuti Sekolah yang dimana Miera akan mempercepatkan tarikh tamatnya kepada 20/12/12 dan tarikh umum pemenang 21/20/12 kerana untuk mempercepat dan mempermudahkan penghantaran hadiah kepada bakal pemenang..Miera takut kalau tamat 25/12 takut tak sempat nak setelkan mengenai hadiah itu disebabkan sibuk dengan persiapan sekolah..lagipon sekolah bermula 2/1/2013..awal pulak ye..okey-okey..berbalik pada topik dekat atas..harap korang semua faham lar..

kepada yang masih tidak join GA miera..harap korang sudi-sudi menjoinkan diri ye..Hadiahnya ohsem-ohsem..mungkin bakal menjadi milik anda..:)
> http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/11/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

8 000 Pengomen Setia :

Awanama berkata...

ok

nurhuda berkata...

noted :D

syaz syasha wanie berkata...

Haa , okay lah kalau dipercepatkan pun sebab tahun depan saya dah tak boleh nak online lagi dah .

SN berkata...

okay , lagi cepat lagi bagus.

Adrnazlkhaaliya berkata...

Okay, noted. :)

Unknown berkata...

Ok . Thanks :)

YanaMuhd berkata...

huh ok :) tak sabar nk tggu !
hrp2 bertuah :)

zeeQa berkata...

okeeyyy