STATUS UPDATED!
27/04/20167 nantikan segmen yang akan berlangsung pada 1 MEI ini..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Minta Jasa Semua blogger-blogger !!!




okey..sebelum bersiap nak pergi sekolah..miera nak minta pendapat semua blogger supaya komen lar tentang blog miera yang buruk ini..miera memerlukan pendapat dan komen itu untuk memperbaiki lagi blog miera nie yang tak sampai setahun jagung ini..minta sangat-sangat jasa kepada semua blog..miera tidak memaksa..terpulang kepada semua..komen apa-apa sahaja pun tak apa..miera dengan hati terbuka akan mendengar semua kritikan itu semua..


dan kepada semua yang mempunyai facebook..miera sekali lagi meminta jasa baik untuk like sekejap gambar miera ini..
tak lama pun..hanya like sahaja..kepada sesiapa yang sudah like..miera berterima kasih sangat-sangat..jika miera mengganggu..miera minta maaf..miera sangat-sangat memerlukan pertolongan ini...mungkin sampai disini sahaja miera menulis..harap semua mampu bekerjasama..
sekian...

Review follower ke 600 !!


pejam celik-pejam celik dah pun 600 follower miera...
blog pun tak sampai satu tahun lamanya..
tapi miera dah cukup bersyukur..
terima kasih sangat-sangat kepada yang menfollow miera..
miera memang dah lama tunggu..
dan akhirnya anda jugak yang terpilih untuk menjadi follower bertuah saya ..

nak bukti ke..meh tengok..meh tengok..
|
|
|
V




Kan dah kata..dialah orangnya..
baru sahaja berumur 13 tahun..
muda setahun dari miera..bagus..kecik-kecik dah berblogging..teruskan ye..:)
dan miera harap korang mari lar follow adek nie yew..

tengok tu..besar tak..dengan harapan korang dapat menfollow beliau yew..
dan lagi satu..
miera dah letakkan dia sebagai bloglist miera..
so kalau korang yang singgah blog miera tu..
boleh korang tengok-tengok jugak aktiviti adek syafa kan..
tahniah sekali lagi akak ucapkan ye..:)
moga terus dengan dunia berblogging ye..chayok-chayok

 

Header bertukar lagi !!


hai semua..harinie miera dapat lagi header..
macam-macam betul miera nie..
hihix..bukan apa..
miera bukan reti sangat nak buat header..
tu pun miera dapat dari seorang bogger yang terkenal iaitu kak JIA

header transfor header miera yang lama iaitu..


kepada yang atas nie kepada yang baru iaitu..

|
|
|
|
V

ha..tengok..comel tak..
siap ada budak ngendap-ngendap lagi tu..
tu yang comel tu..hihihx...
terima kasih sangat-sangat ye kak..

mari terjah blog beliau..

Budak 4 tahun pandai main Violin !!


hai korang semua..
harinie miera terlihat satu video yang dimana budak umur 4 tahun bermain violin..
miera yang dah besar pun entah reti ke tidak maennye..
tapi budak nie sungguh berbakat..
tapi sekarang dia dah umur 9 tahun dan masih dalam bermain violin..
mari sini miera kongsikan serba sedikit menngenainya..

 Dhanat Plewtianyingthawee adalah seorang budak lelaki Thailand berusia 9 tahun. Dia sangat terkenal di Thailand kerana bakat istimewa iaitu seni, muzik, akademik dan sukan.

Membawa dengan tender, mencintai dan penjagaan, dia menjadi sangat gembira, lucu, menyeronokkan yang cintakan kanak-kanak yang mempunyai daya tarikan, keyakinan diri, naturalness, ihsan, dan keramahan.

Dengan sokongan daripada keluarganya, beliau mempunyai peluang untuk menerokai setiap aspek dia mahu melihat, belajar, atau melakukan. Kemudian, dia sendiri yang memutuskan yang beliau ingin melanjutkan. Itulah sebab mengapa dia boleh menguasai kebolehan banyak dan aktiviti-aktiviti mereka adalah cemerlang dan jauh di luar jangkaan.

okey..sini video dimana di bermain violin ye..:) 

segmen : free doodle cute


hai korang..mari join SEGMEN nie jom..


nama : eira shamiera
color baju di dalam : FFFFFF
 color baju diluar : CD85FE
color kasut : CD85FE