STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Art Trade With Cikgu Ma






Asssalammualaikum dan salam sejahtera
kali ini Miera nak ber art trade with Cikgu Ma..walaupun Miera tak setanding dia..harap dia sudilah ambil doodle dari Miera..Miera dah siapkan doodle nie dari semalam lagi..excited punya pasai..hahaha..serius nihhh..okey..malas nak cakap banyak..bawah ini doodle dia
doodle nie Miera nak mengambarkan yang Cikgu Ma sedang termenung/berangan seronok lar cenggitu...minta maaf atas tangannya yang agak cacat sedikit..hihi:)


3 000 Pengomen Setia :

Cikgu Ma berkata...

comel tau....kalo akak gelak cmtu, konpem kena gelak balik dengan murid2..hehe

Eira Shamiera berkata...

baru dalam kelas tuh ceria je..tak gitu..hihihi

Cikgu Ma berkata...

dolly awak dah siap ^_^..hope suka

http://www.cikgubest.my/2012/12/art-trade-9-miera.html