STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

SEGMEN : Free Doodle To Me!

Assalammualaikum dan salam sejahtera
sudah lama tak join segmen dari Abg FizGraphic kita..so..harini dia telah pun buat segmen dan tanpa membuang masa Miera join..:)

nama: Eira Shamiera
Warna: #5BB0ED

12 000 Pengomen Setia :

Nurfara Hani berkata...

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Nak jemput join BLOGLIST saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

Mimie Najib berkata...

gud luck ya dik.. selamat bersegmen..

done follow.. :)

Faqihah Husni berkata...

Singgah dari segmen yang sama :-)

Jemput tengok entry segmen ni dan lawat blog cekodok saya ni T_T

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Aiena™ berkata...

dri segmen sme. :D
jom join http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

Liyana Izzaty berkata...

Singgah dari segmen yang sama :) Done Follow ^^ ...

http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

farah.fauzi berkata...

dari segmen yg same..blogwalking here :)

Cik Amal berkata...


jum join contest saya. tak perlu buat entry, menang dapat full edit blog..http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

dari segmen sama, follow sini
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

butterfly berkata...

dr segmen same..

nak menang rm100. tgk sini http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Alia Zaini berkata...

bw sini ;)

http://alia-nuralia.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-new-year-by-a.html jom join

dah follow,1095

CikZaniff berkata...

join sini jgk..done follow & like like page..:)

ELFarahin berkata...

Segmen Segmen Lagi!! Jom JOIN :) http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-loike-fbpage-bertubi-tubi.html

Hafizzi Aziz berkata...

Doodle. sory lambat

http://1.bp.blogspot.com/-a51aUj1C3Uc/UN2rf5xu_DI/AAAAAAAAQ8c/kMLKorZiC-0/s1600/Eira+Shamiera.png