STATUS UPDATED!
27/04/20167 nantikan segmen yang akan berlangsung pada 1 MEI ini..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Masalah KAHWIN ??


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera



sudah habis pun musim orang berkahwin ni pada bulan 12 yg lalu..tapi bila difikirkan..pelbagai jenis gelagat n jenis perkahwinan ni..nak grend-grend la..nak jadi wedding of the year la..apa-apa pon yang telah selamat jadi suami n isteri yang sah..kita ucapkan tahniah je la yea..nak buat besar-besar wedding tu tak apa..janji bila dah habis wedding tu tak ada hutang-piutang yang akan tertanggung..tak ke membebankan,,dah la baru nak startkan rumah tangga..kesiann..


 kat atas ni antara faktor kenapa masih ramai tak mahu kahwin..so nak tahu kenapa lelaki peratusan masalah kewangan mereka paling banyak..meh tengok video dari Ustaz Kazim Elias ni..


untuk ringkasan cerita la..lebih kurang macam ni la cerita dia.... :)

semoga berjumpa lagi..salam sayang.. :*