STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

PS MANSUR : Viral kerana Melatah


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Siapa lagi yang tak kenal PS MANSUR seorang makeup artis yang viral hanya melalui Whatsapp kerana melatah yang melampau di lokasi pengambaraan..tanya berlengah lagi..mari kita kenali dengan lebih dekat melalui temuramah di Motif Viral







ps: gelak sampai menangis-nangis dibuatnya..hahaha 😂

Bila manusia terlampau kreatif ??


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Harini Mira just nak share sikit gambar yang Mira jumpa dekat pinterest..benda ni dah lama tapi saja seronok tengok kreatif nya manusia menghasilkan benda biasa yang sehari-hari kita guna untuk makhluk kecil ni..sungguh teliti hasil yang dilakukan n Mira rasa kagum..ok..selamat menjamu mata.. :)










Melayan America's Got Talent sampai menangis


Assalammualaikum dan salam sejahtera

entry ini mungkin akan diauto publishkan dan mungkin akan tak up to dated sangat dengan time publish tentang cerita hari ni..disebabkan aku dah tak bekerja ni..so aku bosan melayan la america;s got talent ni..sekarang dah habis audition diorang dan tengah berlaku beberapa saringan..yang menangis itu pasal sebab peserta pon nangis lagi-lagi bila peserta tu muda..ohmyyy..saya tak tahan dohh..Mira share sikit antara peserta time audition dan saringan pertama yang menarik hati mira..enjoyy :)