STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Review : Pemenang Segmen Sekejap Part II






Assalammualaikum dan salam sejahtera
entry kali ini miera kali ini Miera nak selesaikan perkara yang Miera telah tangguhkan iaitu review pemenang segmen sekejap untuk 3 pemenang lagi..minta maaf ye lambat,,tadi khusyuk tengok cerita Pontianak Vs Orang Minyak..tengok lagi..tak lagi?? dekat sini ada cerita dia > tekan sini <
saksikan pemenangnye ye..:)

http://syiffaroxy.blogspot.com/
  •  Blog yang ringan
  •  kalau boleh centerkan gambar disidebar untuk
     memperkemaskan lagi
  •  gambar budak dalam cawan tu macam menyusahkan
     pembaca nak tekan shoutbox tu je
  •  entry selalu comel dengan icon-icon comel..
     tapi berhati-hati..jangan sampai semak ye
  •  blog comel..:)

 http://rightnot.blogspot.com/
  •  blog cantik dan kemas
  •  kalau boleh pendekkan sidebar itu sikit..panjang sangat pulak
  •  kalau tak nak pendekkan..awak perlu letak 2/3 entry..bagi tidak kosong
  •  header dan footer cantik..kalau boleh footer tu perkecilkan sedikit
  •  lagu best..:)
 http://www.aisyahhumaira.com/
  •  blog yang cute dan comel
  •  sidebar di tepi kemas dan tersusun
  •  loading cepat
  •  Header tu memang cukup-cukup menarik hati Miera
  •  banyak menganjurkan segmen yang menarik..:)
    tak tahu nak komen apa dah..dah superb habis..hihi


    okey-okey dan okey...selesai sudah untuk kali ini..Miera harap yang terjah entry kali ini rajin-rajinkan diri untuk terjah para pemenang diatas ni okey..nanti Miera buat lagi segmen..Insha allah..:)

2 000 Pengomen Setia :

Fendy berkata...

bestnyerrr kene review...

aisyah humaira' berkata...

TERIMA KASIH :)