STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Art Trade with Munirah




Assalammualaikum dan salam sejahtera

harini Miera rasa bosan sikit dan tetiba terfikir nak buat art trade dengan pakar-pakar doodle..nak juga dapat hasil karya istimewa dari mereka kan..Cubaan pertama Miera nak ber Art Trade adalah dengan Munirah.Harap sangat dia suka walaupun tak seberapa hebatkan..huduhh ok.. ,hohoho

korang yang lain jangan ambil pula..ini hanyalah untuk Munirah okey..:)

2 000 Pengomen Setia :

Nurmujahidah Ismail berkata...

eh,, sape sakap huduh,, lawa je :)

http://www.mujadafewa.my/2012/01/ruang-iklan-untuk-disewa-di-blog.html

munirah :) berkata...

wah lawanya ! :D mata tuu ,, hush pengsan jap ~
hee,, nnti munirah balas eh ? :)