STATUS UPDATED!
27/04/20167 nantikan segmen yang akan berlangsung pada 1 MEI ini..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Entry PERTAMA tahun ini!


Assalammualaikum dan salam sejahtera

sudah sekian lama tak menjenguk blog,,sudah agak bersawang ya..aktiviti tahun nih sangatlah padat..stiap minggu mesti ada ja aktiviti...biasa la tuh kan,,tahun nih dah SPM..kena la sedar diri tuh sikit,,boleh updated pon sebab cuti dua minggu ja nih,,ini pun tak buat lagi kerja kursus Akaun..haihhh..


 insya allah habis ja SPM Mira akan cuba aktifkan balik blog yg dah lama bersawang nih,,nak start GA ka apa kan,,bagi ramai pembaca balik..so gudluck kepada yang akan menjalankan PEPERIKSAAN jugak mcm mira..all the besst untuk korang..byee

kalau nak contact Mira boleh ke
Instagram : amirahazman98
Wechat : amirah98azman