STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Doodle kedua [ MINTA DIKOMEN ]




Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada semua

harini 9/12/2012 buat kedua kalinya Miera melukis or membuat doodle yang agak hodoh*yekeee..hahahaha..Miera memerlukan pendapat korang tentang doodle Miera kali ini..agak payah nak buat..lagi-lagi dekat mata tuhh..harap korang memberi komen yang membina lar ek..Miera berharap sesangat..
HAAA.amacam..okey tak Miera buat nihhh..ILHAM dari doodle abang Apit
harap korang dapat memberi kerjasama kepada Miera ye..:)
gudbyeee semua

8 000 Pengomen Setia :

Noor Najwa berkata...

slm...wow...comel la miera buat...

Nur Sharwani berkata...

dri segi garisan kat tudung tu nmpak cm something wrong sikit.Perkemaskan alirannya.Yg lain okey.:)

Hope dpt ziarah:)

http://deyawanny.blogspot.com

C'Jai berkata...

Tak pandai melukis doodle..jadi bila tengok yg ini rasa ok je..ada tuto camana nak buat..?:)

Eira Shamiera berkata...

trima kasih..:)

Eira Shamiera berkata...

trima kasih membri komen..:)..insya allah nanty sya prkemaskn..

Eira Shamiera berkata...

trima kasih komen..Miera pon tngk dkt youtube jew..pakat bedai jew buat..:)

Hahazirah Througheart ∞ berkata...

singgah sini~ ^^

zeeQa berkata...

comel lah, pandai miera buat. drpd haritu kita nak try buat tp tak terbuat punn.