STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Eira Shamiera berTUKAR Amirah Azman??


Assalammualaikum dan salam sejahtera
hari ni Mira nak ceritakan tentang blog Mira yang tiba-tiba bertukar dari templete hinggalah nama..boleh kata 90 peratus ditukar dan Mira dapat komen dari seorang blogger ni yang mengatakan hampir tak kenal dengan blog ini..memang lar..templete tukar saja tak kisah..sampai blog ditukar..memang payah nak cam..

kalau korang yang selalu terjah blog mira insya allah dia akan terperasan*mungkin..
kepada yang masih blur-blur blog mira yang mana satu..mari Mira tunjukkan..tapi setakat Header aje lar..tak sempat nak Printscren
ni antara Header terakhir sebelum mira tukar kepada yang baru..rasanya dah boleh ingat kot,,insya allah

sebab-sebab mira tukar nama yang baru sebabnya Eira Shamiera tu bukannya nama Mira yang betul..itu hanyalah rekaan..sebab ramai dah kenal Mira dengan panggilan Eira Shamiera..Mira biarkan dahulu..lama-kelamaan..Mira rasa nak tukar..so..Mira tukarlah..malas nak jadi diri orang lain..JUST BE YOUSELF..hahaha

Kenapa Mira tukar sekali dengan templete lain..bukan menyusahkan kan ke orang nak cam Mira..
ini sebab berlaku exsiden dimana Mira nak cuba tukar templte biasa terlebih dahulu dan lupa nak save templte yang lama..tup-tup terpadam..habis hilang..

Kenapa Mira tukar tema blog ni
tukar sebab Mira mahukan kelainan..Mira dah lama berhasrat nak memiliki blog yang ringan,vintage dan simple..harap blog sekarang ni begitu lah nampaknya,,soo..Mira perlukan pendapat korang tentang blog baru Mira ni..korang boleh join segmen mira anjurkan..jangan risau..ada hadiah untuk anda..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html
sampai disini sahaja kot..nanti-nanti Mira akan updated lain..
As'salam

1 000 Pengomen Setia :

hidop malang berkata...

akak follow la blog sye..

http://amirasyafiqah98.blogspot.com/