STATUS UPDATED!
23/06/2019 NEW LIFE NEW ADVENTURE NEW THINGS TO COME...
- Amirah Azman -

SEGMEN : Kritik Blog Amirah


Assalammualaikum dan salam sejahtera
disebabkan mira dah tukar design blog ni disebabkan exsiden semalam yang dimana Mira terpadam code-code di ruang EDIT HTML...OHHMYYYY..time tuh rasa giveup je nak berblogging lagi..last-last terjumpa templete dari Nabila Medan,,tapi Mira banyak lar juga buat edit sana-sini untuk memberikan kelainan juga kan..btw thanq for her..:)
nak tahu lebih lanjut BACA SINI

TAMAT
jom join segmen bawah ini yang Mira anjurkan
btw blog ini bertemakan VINTAGE *saja nak tukar mood

Syarat-syarat:
  1. Mempunyai blog dan facebook (WAJIB) 
  2. WAJIB FOLLOW BLOG,LIKE FANPAGE DAN SUBCRIBE FACEBOOK 
  3. Buat entry bertajuk "SEGMEN : Kritik Blog Amirah" dan tampal banner tu sekali.
  4. Kritik sebanyak mungkin mengenai blog Mira ini.
  5. Siap! Publish ! dan hantar link penyertaan di komen ini SAHAJA!
Pemilihan Pemenang:
  •  Berdasarkan kritikan yang membangun dan boleh diterima akal (1x TOPAP RM5)
  •  TOP REFERREL (Full Doodle) -mengikut permintaan-
  •  3x Random.org (REVIEW)
 maaflar kalau hadiahnya tak gempak..namapun segmenkan..lagipun Mira tak bekerja lagi..harap korang sudi join Segmen ni..:)

11 000 Pengomen Setia :

Raudhah berkata...

saya tak layak kot nak join segmen ni. saya baru lagi. hehe. nak kritik apa Amirah. sempurna je blog ni kat mata saya :D .

Unknown berkata...

join sini
http://cikzaniff.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

:)

Unknown berkata...

As salam...blog adik sgt2 kemas...sedap mata memandang...

Ira Thira berkata...

Ira join..

http://iraathira.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

cik buku berkata...

cik buku join ;)
http://buku2saya.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

Unknown berkata...

saya join

http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

Unknown berkata...

http://bintuamri.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

Alia Syahira berkata...

salam..lia join..
http://mydreamswithforyou.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

kisah si dairy berkata...

follow sni

athirahwardah berkata...

Join sini . http://itisstories.blogspot.com/2012/12/segmen-kritik-blog-amirah.html

Misya berkata...

Alamak dah tamat ke.. Baru nak join. huhu