STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Segmen Blogger Muslimah


baju: #2D9FE0
tudung:#FF7171
nickname
: Amirah

tag:
farah dan fie

Template BERUBAH LAGI !!



Assalammualaikum dan salam sejahtera
macam mana ?? sihat..untuk budak sekolah macam mira puas cuti..
mira tak..tuition je..maklumlah budak PMR kan (kisah lak..hahaha)
harini saja nak updated tentang template baru mira nie..siap baru je tadi..semalam tengah malam syok-syok koding-koding ini templte..bagi siapa yang masih tidak cam blog mira yang dulu..tengok gambar kat bawah ni


macam mana template yang sekarang..
okey tak..mira just nak tahu pendapat korang..kalau ada sebarang komen atau cadangan atau apa-apa sahaja nak diberitahu..silalah komen dekat bawah ni ye..kasi penuh kotak komen ini..
kalau nak mira blogwalking blog dia ke atau apa-apa ja bagitahu sahaja sementara mira tengah free ni..sekian dulu..assalammualaikum


ANDA SOMBONG !!



Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://inspirably.com/uploads/user/1725-kita-tidak-layak-sombong-kecuali-yang-maha-kuasa_380x280_width.png
(gambar sekadar hiasan)

ANDA SOMBONG!! SUDAHKAH ANDA PASTI ANDA TIDAK SOMBONG (saja guna caplock..kasi gempak sikit) 

harini nak cakap mengenai sikap manusia iaitu sombong..Mira tak kata dekat sesiapa sebenarnya..hanya tetiba terlintas di fikiran di mana adakah para blogger ni sombong ye..sombong ke?? Mira sombong ke?? sombong bagitahu je..manusia tidak pernah lari dari kesilapan bukan..Mira rasanya baru rajin nak buat entry sendiri yang agak panjang..selama ini just pendek-pendek dan kadang-kadang just copy paste dari orang lain

sebenarnya tujuan utama mira adalah nak berkenalan dengan para blogger yang lain walaupun kita tak bersua muka,,tapi ikatan perkenalan itu tetap ada..kan bagus tu..entah lar sapa-sapa nak kawan dengan mira kan..(ayat syok sedih..haha) 

macam mana nak buat bagi orang tahu kita nie sebagai seorang blogger yang tidak sombong..ada sesiapa tahu tak?? ada?? ada?? kalau ada jangan kedekut ilmu ye..kasi share-share lar sikit..hahha..kan bagus macam tu..

Mira sebenarnya (tak habis-habis ayat sama) nak try ubah perangai kepada blogger yang lebih "OK" faham tak maksudnye tu..entah lar nak ok macam mana..just nak kata yang lebih elok dari sebelumnya..mira harap sangat ada sesiapa yang sudi sharekan pendapat,candangan,tip-tip apa-apa sahaja kepada mira mahupun orang lain..silalah memberi komen di bawah ye..
sampai disini saja mira nak tulis..hope dapat tulis lagi..Assalammualaikum :)

Segmen Jom Pilih Hadiah!



Assalammualaikum
jom join segmen ohsem ini..kenapa ohsem..boleh pilih hadiah sendiri kot...korang tak nak ke??
nak ke?? tekan banner bawah ni cepat..:)
tekan banner


SENARAI HADIAH:
DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)


DUA HADIAH PILIHAN:
1.TSHIRT MUSLIMAH
2.TOPAP RM10

WHAT?? KERJA KHUSUS



Assalammualaikum dan salam sejahtera
tak yah nak terkejut sangat lar kan..memang terang lagi bersuluh-suluh (sempooiii ayat) yang budak-budak pelajar tingkatan 3 atau erti kata orang omputihnye form 3 ni 
STOPPPPP!!!! APA MIRA BEBEL NI
okey..straight to the point..memang ada lar kerja khusus kan..

 

shock face..muahhahahahahah
terkejut sangat..over ja..

sebenarnya saja ja Mira buat syok-syok terkejut..padahal tak..(publisiti murahan) muhahahah..sebenarnya Mira baru start saja buat kerja khusus ni..mula-mula senang lar juga,,tapi  nak cari idea yang pusing kepala habis tu..pusing sampai tak da skala kot (boo..penipuuuuu) baru start dengan kerja khusus geo..cikgu pun rilex-rilex ja..so..kami pon rilexx ar..cikgu pon cadang cari google sebab ada orang updated tentang kerja khusus ni..so..main copy pasta lar..(saya tawu BI saya terok..haha) tapi saya tak seteruk tu..(PULAK)

sejarah masih tak mula sebab cikgu pun tangah cari time nak buat..tapi tuition for sejarah tak ada..cikgu pon macam pasrah ja,,kesian lak tengok cikgu..gaya dah semangat dah..tak pa cikgu..everything gonna be okey..ohyeahhh ayat mira..apa-apa pon mira want to say gud luck to all LAST PMR CANDIDATES AND DO THE BEST..ALWAYS PRAY TO ALLAH..jangan lupa siapkan kerja khusus ye..hahaha...pesanan untuk mira juga..

apa-apa komen or nasihat atau nak kongsi cerita or nak kasi tip or apa-apa ja(saja kasi pusing)..sila penuhkan kotak komen yang tersedia kat bawah ni noh...terima kasih semua..bye..Assalammualaikum.. :)