STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Review : Pemenang GA Gempak Cuti Sekolah





Assalammualaikum dan salam sejahtera
hari ini Miera nak review salah seorang pemenang Miera yang rajin betol blogwalking ke peserta-peserta yang lain..walaupun dalam GA Miera tak beritahu tentang Miera mencari yang rajin BW,,Miera saja-saja nak kasi penghargaan dekat dia..so..let's beginnn *oh myyyy
seriusly mula-mula masuk nampak macam Alia guna blogskin..last-last tengok bawak ada powered by blogger..so..memang bukan lar..blog kemas dan tersusun just nak bagi lawa dan lagi kemas awak jangan buat ini 
Miera maksudkan scrollbar tu sampai ada dua..biarlah nampak satu di tepi..bukan dibawah..bagi Miera lar..kalau nak lagi orang nampak yang Alia sedang prormote GA tu..Alia letak je kat atas entry banner-banner nie..lagipun atas entry tu nampak kosong..just my suggest(hancur BI aku)..Miera tak paksa..and the last is your doodle right?? Miera dah siapkan dengan awaknye permintaan..hope you like..jeng-jeng-jenggggggg
korang yang lain dipersilakan terjah Blog Alia okey 
> http://a-awesomee.blogspot.com/ <

2 000 Pengomen Setia :

Cikgu Ma berkata...

wah...review velog..hhihi..tahniah utk alia =)

Suue berkata...

OMG, thankyouverymuch. Thanks for the suggestion. InsyaAllah, nanti sue adjustkan about banner tu. Thanks again :D