STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Review : Pemenang Segmen Sekejap Part I





Assalammualaikum dan salam sejahtera
seperti yang dijanjikan Miera akan review bagi pemenang Miera..kalau ada salah dan silap harap dimaafkan walaupun raya dah lepas..hihi

Nurmujahidah
http://www.mujadafewa.my/
  • Header berwarna-warni dan menarik hati Miera..teruskan
  • walaupun iklan agak banyak disana-sini..blog masih ringan..bagus-bagus
  • Blog yang makin hari makin aktif ye..tengok entry pun makin bertambah
  • banyak tip-tip yang disediakan
 
 http://ohgadisitu.blogspot.com/
  •  Header comel dengan doodle muslimah pink gitu
  • loading tak berapa lama..maksudnya tak berat lar
  • sidebar tersusun rapi dan kemas
  • ada satu widget yang bawah sekali terkeluar dari body blog..harap boleh dikemaskan

http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/
  • Header comel dan soft-soft je gitu
  • "I never had a dreams come true till the day that I found you" ayat nie memang sepatutnya ada di header or tak ek..sebab warna putihkan..tak nampak..kedudukan dia dah okey
  • loading masih okey
  • kalau boleh letak blog archive senang pembaca nak tengok entry lepas-lepas
  • blog yang banyak tutorial dan freebies yang menarik


    okey..selesai..tetapi ada 3 lagi nak direview..petang nanti Miera sambung disebabkan seorang lagi tak hantar detail..harap maaf diatas segala komen yang agak tak sedap hati korang dengar..itu hanyalah komen dari Miera,,mungkin pendapat orang lain..kepada pembaca yang lain..korang pergi terjah 3 pemenang ini ye..:)

2 000 Pengomen Setia :

Mas Erma Azni berkata...

Bog achive tu dkt calendar la akak, hehehe. ^^ Tp, it sokay, thanks for the review :)

Eira Shamiera berkata...

oh eye..sebab susah nak tengok title entry je,,hihi,welcome..:)