STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Buat DUIT dengan blog : Cara guna 8SHARE


Assalammualaikum dan salam sejahtera
semalan Mira ada post mcam mana nak daftar 8SHARE..so hari ini Mira nak ajar macam mana nak guna 8share ni untuk terus income korang masuk..

Cara menggunakan 8share
1. Sign in account 8share anda, kemudian akan muncul kotak-kotak macam ini:
Cara Menggunakan 8share
2. Klik sahaja mana-mana specials aka kotak-kotak yang anda nak share pada rakan-rakan anda.
3. Seterusnya akan muncul pula paparan ini :


4. Disini akan ditunjukkan apa maklumat yang anda akan kongsi dan cara berkongsi step by step,dah baca dan faham boleh, scroll je sampai ke bawah sehingga jumpa sharing box ini :


5. Anda boleh share link anda di Facebook, Twiitter, Google+ mahupun Linkedin. Pilih je mana-mana. Semua pun tak apa. hehe. Misalnya nak share dekat facebook, klik box "G". Nanti akan pop up Google sharing box tu.



6. Dah siap semua, close semua pop up yang muncul. Kalau nak sharing specials yang lain, ulang langkah yang sama ye.
7. Nak check apa yang kita share, berapa UV/ramai yang klik link kita berserta earnings yang kita perolehi, boleh pergi DASHBOARD

sambil berkongsi maklumat..sambil mendapat faedahnya.. :) selamat mencuba  

1 000 Pengomen Setia :

Farah Waheda Wahid berkata...

salam jumaat and great piece of sharing mira...