STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Template Blog BERTUKARR !


Assalammualaikum dan salam sejahtera

AUTOPUBLISH ENTRY

alhamdulillah selesai tukar baju blog semalam..entah tetiba nak tukar pada tema rose merah..haha..btw simple je..harap ok je la kan..nak tengok perubahan yang dulu dan lama tak?? meh sini mira tunjuk gambar..


mungkin ada yang kata yang dulu lebih better dari yang sekarang..tapi bagi Mira biar lah ada perubahan sikit kan..baru nak mencuba untuk belajar tukar2 n design blog sendiri..puas hati sikit kan..

sebarang komen atau apa-apa yang perlu Mira perbaiki boleh lah komen di bawah ye.. :)



4 000 Pengomen Setia :

Iezwa Razk berkata...

Simple tapi cantik. Tambah2 kat bahagian header dan sidebar sebab ada bunga rose yg sangatlah kiut miut. hehe

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum... amirah,

nice template , nice view..

mselim3

Nur Farahuda berkata...

simple, nice =D

Anizz Annisa berkata...

cantik je anis tengok template nie..hihi..