STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Kreatif : Kasi MELELEH !



Assalammualaikum dan salam sejahtera

tudia tajuk kan..haha..saja bagi suspen..just nak share satu idea kreatif lupa dari mana ..rasa nya dari Facebook juga tempoh hari..main copy je gambar pun..mana tahu bagi idea kat sapa2 nak buat makan hujung minggu ni kan2..
http://3.bp.blogspot.com/-bDO6YyLYkzw/T8ngJ9LI2tI/AAAAAAAABUw/NtkQhGOGV_Q/s1600/burger+bakar.jpg





 

IKLAN

Kepada mana-mana online shop yang nak direview di blog Mira. Anda boleh email Mira di

eira.shamiera@yahoo.com


2 000 Pengomen Setia :

Siti Aisyah berkata...

perghh...sedapnya!! :DD''

Fhatin Amelia berkata...

emm menyelerakan hihi