STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Buat DUIT dengan blog : Daftar 8SHARE


 Assalammualaikum dan salam sejahtera
hari ini Mira nak share sikit tutorial macam mana nak join 8share..simple minple je ok..jom ikut tutorial dibawah :)

Cara nak mendaftar 8share

1. Mula-mula pergi ke laman web 8share, klik link ini.
2. Kemudian akan muncul paparan berikut dan tekan SIGN UP.


3. Akan muncul satu kotak untuk anda create account 8share anda. Isikan maklumat-maklumat berikut ye.


4. Dah selesai semua nanti dia akan terus direct ke akaun 8share anda. 


Selamat Mencuba. :)

2 000 Pengomen Setia :

Ryna Luvie berkata...

Kalau buat ni kena guna akaun bank ke ? huhu

Amirah Azman berkata...

yes dear..sebab duit yang sis dapat dyeorang akan bank in kan..ataupun bagi cek..