STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Story - Mory Karnival Keusahawanan SMKRLNR Part1


Assalammualaikum dan salam sejahtera

ok kali ini nak cerita mengenai HARI KEUSAHAWANAN dekat sekolah Mira tempoh hari..Program ini dijalankan pada 3 MEI 2014 .. dan pada hari yang sama PROGRAM HARI ANUGERAH juga berlangsung..so dapat la memeriahkan lagi KARNIVAL KEUSAHAWANAN buat julung kalinya dalam hidup Mira sebagai budak sekolah menengah..hihi..

bawah ni adalah sehari sebelum Berlangsungnya Karnival tersebut..Yang menyertai aktiviti berniaga ini kebanyakannya oleh kelab ataupun persatuan sekolah Mira sendiri..ada juga pihak luar datang untuk menambahkan kemeriahan..disebabkan Mira diantara senior untuk KELAB KOPERASI..so Mira ditugaskan untuk menghias tempat untuk berniaga..

gambar di bawah ini antara kerja yang dilakukan oleh kami sekumpulan lah..hampir 75% siap untuk menghiasnya..selebihnya awal pagi esok baru ditambah..yang berbalut dengan plastik sampah bukanya apa..takot malam tu hujan pulak..kalau basah lambat pulak nak kering dan tak cantik pulak kan..Sediakan plastik sampah sebelum hujan..haha ^^


tiang pun dan bengkok kena langgar dek kereta..haha

cerita untuk Karnival Keusahawanan tu esok Mira sambung..hehe..



IKLAN

Kepada mana-mana online shop yang nak direview di blog Mira. Anda boleh email Mira di

eira.shamiera@yahoo.com


0 000 Pengomen Setia :