STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Kek Idaman Sekarang !


Assalammualaikum dan salam sejahtera
ok..kali ni mira nak cerita tentang satu laman sosial kini iaitu instagram yang menjual kek..ambil tempahan kek la senang cerita kan..pengasas nya adalah seorang lelaki bernama Wahdi Farhad (nama di instagram) tak silap mira..kek buatan dia memang betul-betul superb la..ikut trend terkini..mira pon macam geram je tengok kek buatan dia..lagipun birthday mira nak dekat dah..mana la tahu ada orang nak tolong belikan :3
semua gambar pun mira ambil dalam instagram milik beliau sendiri..









sebenarnya banyak lagi deisign kek yang menarik..tapi ini adalah antara yang mira suka la..kalau tengok dekat akaun instagram dia memang boleh rambang mata nak ambil design macam mana,semua cute-cute dan cantik-cantik belaka...btw siapa ada instagram jemput follow mira.. :)

Instagram

sekian.. :)

PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html


3 000 Pengomen Setia :

Aya Zuki berkata...

waaahhhh serius semua comel2 belaka...cutee sangat..nak makan pon sayangg.hee

Miss Volvo berkata...

yang last skali tu comel menarik. siap ada macaroon yummehhh

SyamimiNazifa berkata...

suka yang second ;D