STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Perhatian pengguna INSTAGRAM !!


Assalammualaikum dan salam sejahtera




okey..zaman sekarang dengan teknologi serba canggih ni bermacam-macam laman yang telah diperwujudkan..contohnya facebok,blog,wechat,whatsapp,line dan juga instagram..

untuk pengetahuan mira lebih aktif berniaga di instagram..pelbagai promosi dan jualan murah mira akan jual di sana..so siapa yang tak nak terlepas peluang nak dapatkan harga MURAHHHH cepat-cepat la follow mira okey.. :3


Instagram


okey untuk perhatian semua..TUDUNG BAWAL PLAIN KANGGARO ada warna BARU..korang boleh terjah entry READY STOCK TUDUNG BAWAL untuk tengok ok..warna memang superb kedebabomm lawa ok..tak tipu..harga kita boleh bincang baik punya janga risau,,, :)

okey kalau nak mira follow instagram korang..silalah tingalkan link your instagram di komen okey..assalammualaikum...


2 000 Pengomen Setia :

Munauwaratul Lailinnur berkata...

muna follow dah... :D ID : @munauwaratul

Farah Waheda Wahid berkata...

In Shaa Allah, nanti akak follow yer...