STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Design Full Template untuk Sis Veera


Assalammualaikum dan salam sejahtera

lama sudah tak mendesign dan tak merosakkan template blog orang..haha..kali ini sis veera memberi peluang untuk mira merosakkan design template blognya..senang berurusan dengan sis ini..just simple like me..tak banyak kerenah..dia pun mintak design yang simple-simple macam blog mira..lagi satu dia minta tema warna purple..oh yeahh..purple..memang kesukaan mira..so mudah nak buat kerja dengan warna tu kan2.. :)..malas nak dengar mira pot-pet2 banyak..tengok la sendiri macam mana mira design okey :)


blog sis nie pon baru sebab tu tak ada apa-apa lagi.. :) jom lah sama-sama follow okey..


1 000 Pengomen Setia :

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad berkata...

Shawal singgah sini ye.. jemput lah join GA shawal ni.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html