STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Header untuk Akak Hani Aznirini


hai..hai semua pembaca belog..
harini miera nak kasi header buat kak hani kita..
hope akak suka lar..

ini dia headernya...:)
miera buat jew apa yang akak mahukan..
dan kalau ada apa-apa yang tak kena or salah..
gitawu saja kat miera okey..






1 000 Pengomen Setia :

Hunny berkata...

Nice, tq tau eira, akak x sempat nak review dulu, so akak letak je dulu kat blog akak ni. But, since eira ckp kalau ada yg x kena ke, akak back to u again ye, sbb obvious la pulak, gambar wedding tu.. hehe, nti nk snap pix yg lain, kita tukar. hehe