STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Adakah awak sukakan saya??

hai,hai.hai korang...harinie miera bosan tak tahuu nak post tentang apa
okey..harinie miera nak share sikit tentang tanda-tanda laki suka kat korang(perempuan)
adakah ini ada dekat ciri-ciri anda (lelaki)..hihix..
waduh...waduh..apa lar miera merepek-meraban nie...
okey-okey..,.korang tengok ar ek..miera pun ambik kat mr GOOGLE jew pun..:)
hope korang enjoy okey..



(1) Mereka senyum kepada anda. (terlalu banyak senyuman yang diberikan)
(2) Mereka gelak dengan lawak jenaka anda. (walaupun lawak yang anda sampaikan sebenarnya tidak lawak)
(3) Mereka pertahankan anda daripada orang lain.
(4) Mereka bertanyakan soalan mengenai kehidupan anda.
(5) Mereka merenung anda secara sembunyi.
(6) Mereka akan gagap apabila bercakap berhadapan dengan anda.
(7) Mereka gemar untuk menyebut nama anda.
(8) Mereka memanggil anda dengan nama gelaran yang manja.
(9) Mereka akan mengajak anda keluar.
(10) Mereka akan menelefon atau mesej anda setiap hari.
(11) Mereka akan berperwatakan lebih matang dan menghormati orang lain apabila anda berada dihadapan mereka.
(12) Mereka akan memuji penampilan anda.
(13) Apabila mereka berusaha melakukan lawak jenaka, reaksi anda adalah yang pertama mereka akan lihat.
(14) Mereka sentiasa berusaha untuk bersama dengan anda seperti didalam kumpulan, kelas atau sebagainya.
(15) Mereka bertanyakan rakan anda soalan mengenai diri anda.
(16) Mereka bertanyakan pandangan anda mengenai lelaki lain.
(17) Mereka meminta nasihat anda mengenai wanita lain.
(18) Mereka mengingati semua perkara mengenai diri anda.
(19) Mereka berjenaka untuk mengetahui status diri anda yang sebenar.
  • okey done.....macam mana,,??..hihihx..

3 000 Pengomen Setia :

✿Lady Ainaa✿ berkata...

hehe.. nice info.. yg penting, lelaki tersebut akan doakan yg terbaik untuk kita dlm doa mereka... Awww soo sweet...^.^

Eira Shamiera berkata...

ya..betol tu..setuju2..hihihx... :)

shafiq berkata...

auw auw , saya terasa . muahaha .;p