STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Tukar Tema Blog


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Sebenarnya Mira dah lama tukar template ni dari 2 haribulan 4 haritu lagi..so sekarang baru rajin nak updated entry ni..entah la kenapa malas sangat tak tahu la..hahaha..niat tu kalau boleh tiap hari nak upated tentang trowback sepanjang 2 tahun lepas..tapi malas..chit chat chit chat..meh sini nak tunjuk design blog Mira yg telah berbakti selama 2 tahun nih..hehe :)


so untuk tema kali ni..Mira main hentam campur-campur rojak semua dengan design yg ada sebelum ini..nak buat yang ringkas je sekarang ni..tak tahu la ringkas ke tak..haha..janji senang orang nak baca kan..ok lah,,,sampai disini nampaknya nak tulis..nanti rajin tulis lagi blog,,see you soon.. :)





1 000 Pengomen Setia :