STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Kenapa MAKE-UP perlu berjam jam ?


Assalammualaikum dan salam sejahtera


Perempuan zaman sekarang ini kalau nak bersiap  sampai berjam-jam kan..Kalau nak diajak keluar kwna bagitahu 1 jam awal sebab proses nak siap tu pergh lama,,wakaupon nak pergi kedai depan rumah..haha..betul ke kaum perempuan..Walaupun Mira pon perempuan , kalau setakat dekat je nak keluar pakai tudung sarung je..kat muka tak ada la letak apa..kecuali kalau nak pergi jauh.. Haha,, 

Direct to the point kali ini nak share satu video yang membuatkan kaum LELAKI ni faham kenapa perempuan bersiap/bersolek sampai berjam-jam.. enjoy.. :)


Susah sangat ke nak makeup ni sampai ambil masa yang lama? Nah, kami berjaya dapatkan 4 pasangan sporting yang terdiri...
Posted by OHBULAN! on 22hb Mac 2016


2 000 Pengomen Setia :

Nurfaezah Abdullah berkata...

nasib baik saya tak pandai make up huhu

♥ aiNa yaZiD ♥ berkata...

Hihihi nasib baik sis make up 10 minit je. hewhew