STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

TROWBACK : Coral Speaking


Assalammualaikum dan salam sejahtera

AUTOPUBLISH ENTRY

Disebabkan ini autopublish entry..so mesti sekarang Mira sedang dalam perjalanan ke Shah Alam untuk pergi ke UJIAN KELAYAKAN CALON GURU (UKCG) di Kuala Lumpur..agak terkejut sebab jauh sangat..Mira tinggal di utara..so faham je la kan..apa-apa pon syukur alhamdulillah..itu baru ujian..belum temuduga,,so doakan Mira lulus untuk ujian ini ya..aminnnn.. :)

Berbalik kepada tajuk hari ni..Mira nak share sikit time menyertai Coral Speaking di sekolah tahun 2014...tahun ni..Mira baru tingkatan 4..so memang tak kacau la sangat dengan SPM kan..memang mula-mula join semua jenis tak reti sebut perkataan tu dengan betul,,sampailah semimggu sebelum bertanding,,Teacher pon dah macam putus asa..tapi dengan semangat yang ada..Alhamdulillah..buat pertama kali..kami mendapat tempat kedua,,,time tu memang terkejut sebab apa..sekolah Mira hanya sekolah kampung nak dibandingkan sekolah yang lain yg tinggal di bandar..so rasa bangga la sikit di situ..ecehhh..



tak boleh nak share video sebab video tu ada problem dengan blog..so maaf la yea...tajuk coral speaking untuk tahun ni ialah FACEBOOK..

disebabkan dah tak berapa ada idea nak menulis..Mira akhiri dengan Assalammualaikum.. :)




0 000 Pengomen Setia :