STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Cerita Hari Guru di SMKRLNR


Assalammualaikum dan salam sejahtera

alhamdulillah Allah masih memberi nafas untuk Mira menulis hari ini..
seperti yang dikethuui Hari guru dah lama dah lepas iaitu pada 16MEI..tapi baru hari ini sempat nak post tentang Ssambutan Hari Guru .. Sambutan Hari Guru di sekolah Mira tahun ni biasa-biasa sahaja..disebabkan form4 dan 5 sedang menduduki peperiksaan pertengahan tahun dan Menengah bawah akan menduduki peperiksaan pada minggu depannya..tapi walau apapun..sambutan Hari Guru tetap dijalankan .. :)



ini adalah hadiah yang diberi oleh kelas Mira untuk guru yang mengajar kelas Mira tahun ini..bajet pun tak berapa nak ada..so bolehlah kan..harap diterima..ini pun last minit punya hadiah..dalam kotak tu ada cupcake dan beberapa pen dan gambar bawah tu adalah stiker untuk dilekatkan pada cupcake tu..

disebabkan gambar untuk aktiviti pagi tak ada..so yang ada pada sesi petang je..so layan sajalah ye..Walaupun Mira tak ada pada sesi petang..tetapi 2 tahuun Lepas Mira juga warga sesi petang untuk SMKRLNR .. credit gambar kepada Cikgu Mira

















IKLAN

Kepada mana-mana online shop yang nak direview di blog Mira. Anda boleh email Mira di

eira.shamiera@yahoo.com


2 000 Pengomen Setia :

Ismi Ana berkata...

Bestnye hari guru. Sambutan dri ank murid pun best3. Huhu adiah mahal mne tp klu x ikhlas, xde makne apa2 pun kan.

twinscraftlife berkata...

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com