STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Pesta Pantun


Assalammualaikum dan salam sejahtera

ok kali ni cerita tentang pesta pantun yang Mira sertai macam 3 tahun berturut2 termasuk tahuun ni...alhamdulillah masih diberi peluang untuk Mira wakili sekolah untuk peringkat daerah..Pesta Pantun ini tak silap Mira diadakan pada bulan 4...macam biasa..tak sempat nak story time tu..sekarang baru la sempat..

WALAUPUN tak pernah nak sampai ke sepauh akhir..tapi Mira cukup bersyukur dah..tak apa..semoga para junior dapatlah memenanginya nanti..amin..kenangan kita berlatih selama 2 minggu tak dilupakan..

ni antara gambar yang ada lah..tak sempat nak bergambar sangat..masing-masing agak buzy nak menghafal pantun..hihi

 ni antara budak junior yang baru tahun ni masuk bertanding


cari Mira yang mana satu?? haha


apa-apa pun selamat bercuti.. :)



IKLAN

Kepada mana-mana online shop yang nak direview di blog Mira. Anda boleh email Mira di

eira.shamiera@yahoo.com


3 000 Pengomen Setia :

Ismi Ana berkata...

Xpe lah wpun x menang kan Mira. Yg penting usaha dn semangat yg kuat tu kene ade.

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ berkata...

Salam ziarah :)

Pesta Pantun? Wow...best. Alhamdulillah, akak sempat jadi guru praktikal di SMKA Maahad Hamidiah Kajang dan sekolah akak menang. Insya-Allah akan wakil Selangor..Best kan pantun :)

Nanti masuk universiti masuk juga k?

Karimah Zulkafali berkata...

Saya masuk jugak :) First time tahun ni. Tak dapat masuk separuh akhir :( Kalah dekat suku akhir. Kecewa tapi takde rezeki. Hehe. Tahniah untuk awak :D