STATUS UPDATED!
23/06/2019 NEW LIFE NEW ADVENTURE NEW THINGS TO COME...
- Amirah Azman -

FENOMENA BARU.....



Assalammualaikum dan salam sejahtera

Mira tak tau dari mana punca fenomena ni berlaku..so just nak share lah gambar2 yang dah berlungguk-lungguk dekat media sosial kita sekarang ni..meh layan meh.. :)







perghhh..geli ceckkk..haha..

gambar kredit encik GOOGLE


10 000 Pengomen Setia :

ecah khalili berkata...

eiyuu..geli yg last tu..haha

Unknown berkata...

hahah. sakai je.. tatau lak fenomena nihh.. xD

syaidah awi berkata...

hahaa. tao takpe. kat twitter berlambak org RT. hehhe

Unknown berkata...

fenomnena yg pelik skali -,-

Mazni Munawar berkata...

kt twitter banyak fenomena "kamu yakin" ni? haha tah pape jelah..

Anis Farhana berkata...

yang last tu paling xleh blah hahahaha

tashira sha berkata...

yg second tu hansome juga ehh hahaha

Ismi Ana berkata...

Hahaha..pertama tu cam cantik je. Kedua pun leh tahan. Ketiga dan seterusnye, terus rasa cam nak muntah je.. Hak3

Cik karmila berkata...

haha..lawak betul..macam macam fen0mena sekarang ni kan...

Awanama berkata...

kawan saya banyak buat benda ni... Tapi ok gak lah dorang buat x)