STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Tempahan edit blog DIBUKA!!




Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua

Memandangkan cuti sekolah pun dah bermula dan budak sekolah tak ada kerja..miera adalah salah seorang darinya..so miera nak mengcungkil bakat miera sedikit untuk mengedit blog sesiapa sahaja yang memerlukan hikmat miera..harga nya tak terlalu mahal sebab miera nie bukan profesional sangat pon..boleh lar alar kadar..

okeyh-okeyh..duk dengar miera melalut lak yew..kita straight to the point..miera buhhhsann sebenarnya ni..sebab itulah miera nak bagitahu sesuatu kepada semua..miera mulai hari ini membuka tempahan untuk mengedit blog..korang bolehlar pergi ke page yang kat atas yang berTITLEkan TEMPAHAN itu..ataupun tekan link yang miera akan kasi ini ye..harap miera tak bosan lar cuti ni..:)

0 000 Pengomen Setia :