STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

SERABUT !!



hai korang semua..
semenjek cuti nie miera agak kebisian ar..
pening kepala dibuatnya...banya benda perlu pikir..

satu antaranya adalah miera kena control dua GA serentak..
nasib baik satu lagi GA berpartner..
miera nak jemput lar korang join GA MIERA ek..
banyak hadiah yang menarik menanti
(promote pulak dah)

dan satu lagi kesebukan dia adalah..
miera nak design balik blog miera nie...
haritu ada masalah teknikal..
dan kena design keseluruhan blog nie..sebab tu lar bnyak benda yang hilang..
mintak maaf okey..
lagi-lagi bloglist..miera tak sempat nak senaraikan lagi..
banyak sangat..harap faham lar ek..
insya allah pada masa terdekat miera akan buat..

okey lar...miera harap ramai akan memeriahkan GA miera nie dan ga miera bersama partner miera..
harap korang sudi-sudilah join okey..
wasalam..

0 000 Pengomen Setia :