STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Contest Like and WIn


okey..harinie miera join GA nie..JOM TEKAN BANNER TU..:)

syarat-syarat
  • Wajib follow blog ini.
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Like and WIn---bonus mark..tak buat pun takpe
  • Letak banner kat atas tu kat sidebar korang----bonus mark...klau nk jd top referer
  • Buka page INI, dan INI..tunggu sampai habis loading ---->jujur/ honest kay!!--WAJIB
  • Lepas like semua page di bawah ini,KOMEN di entry inibeserta link penyertaan(kalau ada),nama FB,nama samaran di blog..
  •  WAJIB like semua page dibawah ini.===WAJIB====
selanjutnya korang tekan banner tu okey..

 Tempat Pertama

-Sepasang lens comel
-Baucar Novel RM5
-Baucar 10% di Crafty SHopp
-Bloglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan FREE sebulan
-FULL EDIT BLOG-washed denim
 -Awesome VIP Blogger Card


TEMPAT KEDUA

-Baucar rm5 untuk beli novel preloved
-Baucar 10% untuk dibelanjakan di Crafty SHopp
-BLoglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan seminggu
-FULL EDIT BLOG washed denim
-Header
-doodle comel
--Awesome VIP Blogger Card

TEMPAT KETIGA
-Review Blog
-Tapak iklan seminggu
-Full edit washed denim
-Doodle
-Header
-Awesome VIP Blogger Card 


Saguhati X 10 orang

-Header idamaan
-Doodle
-Banner blog animasi
-Awesome Blogger Card
-Review blog sekaligus


dah tengok..amacam..awesom tak hadiah dia..so apa tunggu lagi..
join lar okey..mana tahu rezeki anda kan..:)

Tarikh Tutup:Sehingga 300 org join!

0 000 Pengomen Setia :