STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Hari Keseronokan..:)


hai korang semua membaca blogger..
miera baru sempat nak updated dekat blogger malam nie..
tadi petang letih gilew..
ada jamuan birthday kawan dekat umah kawan nuh..
miera yang rancang gan kawan miera nih...mai nk tunjuk gambar sikit..


nie time balik..baru habis maen tepung..
tengok tuh penuh dengan sisa-sisa tepung ja..
hahaahk..memang penat gila ar petang tuh..
balik je terus kena bersiap pergi hantar akak dekat teknik taiping..
masa time hantar kek tuh yang sweet tuh..awek pada si hari jadi tuh yang bawakan kek
sooooo sweeetttt arr..jeles pun ada lar...hahahkk..
gamabr tak berapa banyak..hope korang tengok lar yew..:)


birthday boy kita dua orang nih..hihix..

 

tudia...tepung berterbangan


with my lovely kawan gitu..hihix..


kek penuh habis..kesiannn


birthday boy penat maen tepung


danial..orang laun yang birthday..dia yang teruk..hahakk..

ha..dah tengok an..tu lah serba sedikit gambar yang miera leh tunjuk..:)



2 000 Pengomen Setia :

haz berkata...

anda ditagged! http://hazirahramli.blogspot.com/2012/06/saya-join-giveaway-syiemazlan.html

Arol Mubin berkata...

Seronoknya birthday party! Mesti meriah! Rindu pulak zaman kanak-kanak dulu, selalu buat dan join birthday party. :D