STATUS UPDATED!
23/06/2019 NEW LIFE NEW ADVENTURE NEW THINGS TO COME...
- Amirah Azman -

Sampai Sini Dahulu


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Selesai sudah pengajian Mira untuk Diploma in Actuarial Science pada awal bulan Januari tahun ini 2019.Insya Allah pada bulan October macam tu akan berlangsungnya Konvo la macam biasa. Untuk pengetahuan Mira ambil keputusan tak sambung Ijazah buat masa sekarang, masih menunggu panggilan kerja. Ada rezeki ada lah tu.


Setiap orang ada keputusannya , apa nak dibuat apa yang nak dirancang. So memang Mira dah pikir panjang sampai sini dahulu dan fokus untuk kerjaya. Fokus kumpul duit dan selesaikan hutang belajar dan tolong mak abah.

Tipu la kata tak jeles dengan kawan yang lain, tapi tak apa rezeki masing-masing kan. Allah dah atur apa yang terbaik untuk diri kita. Kita ja sebagai umatnya pandai bersyukur atau tak ja. So for now, Mira sangat bersyukur sebab dikurniakan mak ayah yang terima keputusan Mira ni untuk hold dulu sambung Degree.

Itu saja kot nak diceritakan dalam entry kali ni, just sebagai peringatan kepada yang lain, selagi minat belajar, sambung lah belajar ya, jangan bazirkan masa tu. Nak hidup sekarang ni susah ya.

Sekian.

4 000 Pengomen Setia :

aimansalleh berkata...

Tahniah :) sama la course actuarial science jugak, degree kat USIM. Susah kan? Okay la tu, kerja dulu. Kumpul duit dulu. Goodluck in anything you do okay :)

A N I S berkata...

sementara tunggu dapat job, buat lah comeback dekat blog ni :D

Beeha Azman berkata...

HI Mira, Beeha BW sini. In shaa Allah rezeki di mana-mana. Jemput join GA saya ^^ https://beehaazman19.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

Cuya berkata...

tak kisahlah kerja ke belajar..masing2 ada pros and cons..just do the ebst you can do for your life kay?

singgh dn follow

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/