STATUS UPDATED!
26/05/2018 dah start belajar ni sampai tak menyempat nak updated blog langsung..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

RANDOM


Assalammualaikum dan salam sejahtera




Disebabkan tajuknya adalah random, so ini post memang random ja apa yg terlintas, tak tahu nak tulis apa nak tulis apa dah dekat blog, hanya mampu trowback post post lama, terhibur hati apa la aku pernah post zaman dulu-dulu tu semua.

Blog ni pun tak tahu nak cerita tentang apa dah, kisahnya nak buat macam pengalaman hidup, cerita tentang bercuti n lain lain, tapi disebabkan tak konsisten dan malas tu lebih menguasai, jadilah blog random dari aku.

Hopefully aku akan kembali rajin berblogging, nak tukar template yg dah 3 tahun tak tukar, fuhhhh..kena asah balik skill skill adobe semua ni balik. Rindu sebenarnya nak berblogging, tapi tak tahu apa yg menarik dah nak diupdated.

Sekian cerita random untuk post kalini.

1 000 Pengomen Setia :

ejulz berkata...

selamat kembali :)