STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Tolong : Masalah untuk follow

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Pertama sekali mira nak minta maaf sangat-sangat sebab butang follow mira buat hal untuk follow blogger yang lain..pernah jadi masa dulu tapi dah okay dan sekarang buat hal lagi..minta maaf buat masa skrang mira tak dapat nak follow sesiapa pun..sob sobbb 😭 .. dan kepada sesiapa yang tahu cara nak betulkan balik tlong komen ya..pertolongan anda sangat diperlukan.. 

dia akan keluar macam ni setiap kali tekan butang follow dekat blogger lain



4 000 Pengomen Setia :

Shafyqah Azry berkata...

try refresh banyak kali hehe insyaAllah boleh

Miss Mulan berkata...

just tekan butang follow tu byk kali, lepas tu insyaallah akan keluar butang untuk follow tu..yg penting kena sabar dan tekan beberapa kali..

Amirah Azman berkata...

oh terima kasih..mira try cuba macam mana..terima kasih bnyk2..:)

Noor Najwa berkata...

Wawa biasa jgk jd mcm tu tpi lepas kuar error tu tekan lg button follow, akan jdi la.