STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Merdunya suara Haqiem Rusli


Assalammualaikum dan salams sejahtera

Tetiba terasa bosan dan bukan tetiba pon..memang bosan sebab sekarang tak mula kerja lagi dan memang kerja membuta ja..tak membuta layan media sosial la kan..so disebabkan suka layan youtube tengok la video-video yang si Haqiem Rusli ni nyanyi..masya Allah,,merdunya suara dia..ingat lagi masa idola kecil haritu..kiut je..dah besar macho habis...hahaha..Mira bukan fanatik mana pon..just worth it la kalau nak dengar dia ni nyanyi..itu pendapat Mira,,n baru-baru ni dia ada keluarkan lagu kedua Tergantung Sepi selepas lagu pertama iaitu Segalanya .. lagu kedua ni pon boleh tahan jugak..dekat bawah ni Mira ada sertakan Official Lyric Video untuk lagu ni..tak sabar nak tunggu Official Video ni..huhu..layan dulu okay..bye.. 😍




1 000 Pengomen Setia :

C i k R e n e x berkata...

Kann best suara dia. Lagu ni lagu fav CR. Hee.

Thanks jmput join segmen. Inshaallah nti CR join.