STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Penat !!


Assalammualaikum dan salam sejahtera


Dah cukup lama Mira tak bermian coding-coding , edit-edit blog html blog semua ni..hampir 2 tahun tinggal sebab fokus SPM punya pasal..so bila dah habis SPM..dah dapat result yg alhamdulillah..tinggal nak tunggu tawaran ni..so barulah start nak design lain blog ni..

sepatutnya dah lama start nak edit..tapi tak tahu la mungkin sebab malas..haha..and alhamdulllah baru sahaja beli laptop baharu..so semangat itu datang  la sedikit demi sedikit..walaupon tak penuh nak edit ni..tapi insya allah akan direnovated 100% dari yang dulu..kalau boleh dilihat header Mira dah tukar..n background blog ni agak menyakitkan mata..ntah la..bagi Mira la..mungkin kena lembutkan lagi warnanya..

idea nak design baru ni tak jauh mana dari design yang dah ada ni..tapi just nak bagi wajah baru lah yea sebab dah hampir 2 tahun jugak tak ubah..dulu ambil masa sehari ja nak tukar design..sekarang..mungkin seminggu jugak..ikot rajin.. hahahaha..dah lama tak main coding kot..blur habis otak nihhh..

kepada yang tengah baca blog Mira ni maaf la yea..sebab Mira memang sedang edit design..so mesti akan nampak banyak tak kena serot petot sana sini..harap diabaikan..haha..so apa-apa pon selamat maju jaya kepada yang lain..sampai disini saja nak menulis sebab na sambung nak mengedit nih...byeee.. assalammualaikum.. :)


1 000 Pengomen Setia :

EAT,MAKE,READ berkata...

ok ke result spm? dpt brp?