STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Musim 'SAKURA' di kampungku


Assalammualaikum dan salam sejahtera

ok just nak sharing-sharing sikit mengenai musim 'SAKURA' di tempat Mira ni..tempat ni sebenarnya berlaku sepanjang Parit Buntar sehingga Tanjong Piandang..tapi tempat lain not sure la ada ke tak..pokok ni jarang nak berbunga..bila dah berbunga tu..YA ALLAH cantiknya ciptaan Tuhan..dapat la feeling2 macam duduk dekat oversea kan2...Mira tak sempat tangkap gambar lagi dekat sana..tapi insya allah in process uoals..sapa tak nak lepas peluang kan..gila cantik ok..boleh feeling2 romantik gitu..nama pokok tak sure apa..hehe..pandai2 la cari google ok..pokok ni just keluarkan 2 warna bunga sahaja..setakat ini saja la..warna pink dan putih..warna lain tak sure sebab tak nampak pulak kan..tanpa membuang masa..boleh tengok SAKURA in my town..sila kagum ok..hahahaha












credit image to her 

kalau tempat korang pon macam ni..jom la share cerita dan gambar juga ok..  :)


10 000 Pengomen Setia :

@lfidah @dim berkata...

cantiknya!!!:D

Farah Waheda Wahid berkata...

akak pun suka musim sakura macam ni mirah...

HeNRieTTa JoSe berkata...

Cantiknye...rindu saat ni...

hanisah mat azit berkata...

Subhanallah... semuanya Allah yang punya... memang tiap2 tahun mcmni ka...

MG schmidt berkata...

uish!
cantik! subhanallah! :)

Amirah Azman berkata...

@hanisah tak pasti tentang tu..tapi memang susah..nak dapat pon maybe dalam 2/3 tahun sekali

Wafa Cw berkata...

Assalam.... cantiknya kat tempat ni... lagi banyak dari tempat saya :D

Cik Anis berkata...

Ate oghang perah le kite..hehehe..Kg Cik Anis kt kedah pun ad fenomena ni..hmm..kt tmpt Cik Anis kt ayer tawar je ada.. tu pun ciput je pokoknye..nnt nk p tanjung piandang amek ubat ayah Cik Anis kat tabib cina tu bole la tgk2 hehe

Zamani Abe berkata...

giler beshh

Cikna berkata...

Kampung Cikna ni........;-)