STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Gerak Bahasa kucing melalui ekor


Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://2.bp.blogspot.com/-oNWpsncvV9g/TVa_3bM-75I/AAAAAAAAAME/gvc-WstFtGE/s1600/kucing+comel.jpg

semenjak dua menjak ni dah start membela kucing..first 2 ekor kucing yang diberi oleh siapa entah..dia hantar ke kedai ayah Mira time tu..kecil lagi dalam 4/5 bulan macam tu la..dan tetiba masa tu kakak Mira ada di kedai..terus tertarik nak bela..di ikutkan cerita keluarga Mira memang tak bela kucing n masing-masing takut dengan kucing ni..bila dah bela ni..lama - kelamaan takut pada kucing tu dah hilang. Nama untuk kucing ni OPEK dan CEMONG.. haha

minggu lepas pula ayah Mira beli kucing parsi dari jiran tetangga sedara . Baru 4 bulan umur kucing tu . Nama kucing tu leker *adk beradik HANG TUAH nya nama . nama tu tuan dia kasi . tapi bila tahu betina terus panggil K sahaja.. kami pun panggil K je la..kadang2 tu suka hati la bagi nama sesuka hati macam Kasturi,Kadijah n macam2 lagi la..hihi 

bila dah membela kucing 3 ekor ni..macam2 gerak bahasa badan dia terutama pada ekor..so nak share sikit apa yang perlu tuan2 yang membela kucing ni tentang kucing anda ye..cewah ayat.. :)

 http://3.bp.blogspot.com/-bXANxH9ovR0/T1q3UjuoGsI/AAAAAAAAAGM/f5vj72kc9PY/s1600/Gerakan+ekor+kucing.jpg
 (sumber google)


2 000 Pengomen Setia :

Farah Waheda Wahid berkata...

so kenalilah kucing2 anda... great piece of sharing...

ma ❥ berkata...

bagi yg takut kucing kene kenal gak ni..hehe