STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

WECHAT and DOODLE !!


Assalammualaikum dan salam sejahtera
setelah sekian lama tak mengupdated blog..baru terasa nak updated setelah hilang sedikit kesibukannye tu..biasa la budak exam memang macam ini kan..last PMR pulak tu..hihi..setelah lama yang korang dah tahu WECHAT telah menghantui ramai orang kan termasuk mira sendiri..mira pon baru sahaj aktif dalam wechat ni..siapa-siapa yang ada wechat KOMEN entry ini
http://bbugmy.com/wp-content/uploads/2013/03/WeChat.jpg
ataupun korang add mira dekat WECHAT terus
ID WECHAT : amirah98azman

jangan lupa add tau..hihi
tajuk kedua untuk entry nie adalah ucapan terima kasih untuk abg hafizzi untuk doodle atas ini hasil dari segmen doodle muslimah beliau sendiri..minta maaf baru nak post..doodle dah dapat lama dah..baru berkesempatan nak updated..

1 000 Pengomen Setia :

Nurul Yuyu berkata...

ada! :) NurulFHMT