STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Review Pemenang SEGMEN SEKEJAP by AMIRAH AZMAN



Assalammualaikum dan salam sejahtera
kali ni mira nak review 3 orang pemenang..so harap korang boleh pergi follow diorang la..mana tahu boleh tambah kenalan kan..:) enjoyyy
blog comel bertemakan purple ke merah jambu sikit..blog ringan dan itu dah bagus dah mira rasa..dah perfect dah just kalau boleh letak navigation bar bagi lebih menarik..overall cunn!!
owner blog nie ada buat segmen best..cepat tekan link dia okey..:)

http://eyradzuhairah.blogspot.com/
blog simple dan header comel sangat..tak berat cepat loading lar kan..:)
 banyak kongsi ilmu masakan..terliur mira jadinye..hihi..kalau boleh blog archive tu letak scrool bar bagi kemaskan blog..:)


http://cikkhurus.blogspot.com/
blog ringkas dan jugak ringan..mira memang tak nak komen banyak sebab semuanya ok dan lagu tu kalau boleh awal-awal orang masuk kasi slow sebab mira guna earphone terkejut tadi..btw lagu best dan kalau boleh disidebar gunakan scrool bar untuk dimana sidebar yang panjang..:)

that all for today...:)

0 000 Pengomen Setia :