STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Blog macam N**** ??



Assalammualaikum dan salam sejahtera


tak tahu la apa motif seorang hampa Allah yang sangat dihargai ini komen sebegitu rupa dekat shoutbox mira..mira tak marah pun..just nak tergelak..adoi2..ada jugak ye orang macam ni..hak dia nak tentukan blog kita macam mana kan..mira juga nak beri ucapan ribuan terima kasih la sebab sudi jugak jenguk blog mira ni kan walaupun dia sanggup kata begitu..biarlah dekat dia..kita pun tak sempurna..mungkin dia tak suka template mira atau mira yang tak perasan template nie tak sesuai..insya allah mira akan perbaiki dari semasa ke semasa


korang pernah alami tak?? mari lar share sikit cerita dekat mira
komen sangat dialu-alukan..:)

16 000 Pengomen Setia :

Paly berkata...

stakat ni belom lagi.. hehehe

# sabar jer :)

Sakinah berkata...

sy pernah, dua thaun lepas. dia hantar kat cbox. sedih gila, dia kata sy ank haram la, apa laa. byk lg.. tapi sy wak bodoh je. kalau dilayan semakin menjadi-jadi :)

muna wan berkata...

td baca pun rasa macam marah pulak... ada ke dia cakap macam tu... tak patut..tak patut...

Nurul Aini berkata...

Hehehe.. Akak ketawa baca komen dekat cbox tu..bukan sebab apa..dah memang sah-sah blog adik lawa, sebab itu dia cakap macam itu. Jangan peduli orang begitu..dia jealous lah tu. ^____^

aein safinah berkata...

Blog kemain cantik macam tu dia boleh cakap. Sabar2. Biasa la bila orang dah dengki. Dalam dunia blog ni macam2. =D

Amirah Azman berkata...

terima kasih atas sudi mengomen..

Amirah Azman berkata...

#sakinah: betol tu..jangan dilayan..buat tak nampak..:)
#kak aini:tak tahu la akak..biarkannn

Sherlyanna angiela Martin berkata...

Tidak pernah.. Tapi macam saya pun mahu rasa juga kena cakap macam tu..apa yang orang alami, saya pun nak mengalami nya juga..
Hmmm...kata2 saya untuk awak. Sabar ya.. Memang semua orang akan hadapi pelbagai dugaan. Kita mesti ikhlas hadapi. Kalau dia orang balas kita dengan baik, satu hari nanti kebaikan akan datang padanya. Tapi.. Kalau buat benda yg tak elok.. Hati2.. Contoh» nanti benda yg tak elok kamu buat tu akan datang pada diri kamu sendiri.. Apapun.. Saya harap orang tu sedar dan minta maaf sebb cara dia shout kat shoutbox tu agak kasar. Mungkin boleh menybbkan tuan blog tu rasa kecil hati. Kadang2 kan shout yg kasar pun dpt bantu kita.. Betul tidak? Hehe... Hanya cadangan...

Amirah Azman berkata...

aein: trima kasih..tak cntik mna pon
sherlyanna: trima kasih atas cadangan..tak apa..insya allah tak lama lagi dia akan terbuka hati :)

mirza syazwina berkata...

dia jeles,sebab tu dia kata macm tu.cantik je blog ni^^

Farahin Izzati berkata...

sabar yer, semoga beliau insaf dengn perbuatnnya itu :)

siti zawiah berkata...

tak pernag lagi kena macam ni..awak,bersabar eh..dia dengki tu..

Dira berkata...

sabar je dik... tu ade yg sakit ati dgn awk tu.. :)

mizzkeyna berkata...

mgkin dia jeles kot dik ...
tak patut cakap camtuh . kalau nak tegur pun tegur lah cara yang baik . tak perlu nak keluarkan kata2 sesat camtuh sekali ...
tak pelah sabar je lah ye amirah ...

just keep smiling and move forward n just don't care what people want to say about you . be urself ;)

Annyss Aleeya berkata...

ala. sabar ye dik.
kite xblh bt semua org suka kat kita.
xpyh duk pk sgt. just wasting ur time. :)

uks world berkata...

memang sah-2 xde keje lain nak dibuat.. BTW serius blog nih memang lawa.. :)