STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

WHAT?? KERJA KHUSUS



Assalammualaikum dan salam sejahtera
tak yah nak terkejut sangat lar kan..memang terang lagi bersuluh-suluh (sempooiii ayat) yang budak-budak pelajar tingkatan 3 atau erti kata orang omputihnye form 3 ni 
STOPPPPP!!!! APA MIRA BEBEL NI
okey..straight to the point..memang ada lar kerja khusus kan..

 

shock face..muahhahahahahah
terkejut sangat..over ja..

sebenarnya saja ja Mira buat syok-syok terkejut..padahal tak..(publisiti murahan) muhahahah..sebenarnya Mira baru start saja buat kerja khusus ni..mula-mula senang lar juga,,tapi  nak cari idea yang pusing kepala habis tu..pusing sampai tak da skala kot (boo..penipuuuuu) baru start dengan kerja khusus geo..cikgu pun rilex-rilex ja..so..kami pon rilexx ar..cikgu pon cadang cari google sebab ada orang updated tentang kerja khusus ni..so..main copy pasta lar..(saya tawu BI saya terok..haha) tapi saya tak seteruk tu..(PULAK)

sejarah masih tak mula sebab cikgu pun tangah cari time nak buat..tapi tuition for sejarah tak ada..cikgu pon macam pasrah ja,,kesian lak tengok cikgu..gaya dah semangat dah..tak pa cikgu..everything gonna be okey..ohyeahhh ayat mira..apa-apa pon mira want to say gud luck to all LAST PMR CANDIDATES AND DO THE BEST..ALWAYS PRAY TO ALLAH..jangan lupa siapkan kerja khusus ye..hahaha...pesanan untuk mira juga..

apa-apa komen or nasihat atau nak kongsi cerita or nak kasi tip or apa-apa ja(saja kasi pusing)..sila penuhkan kotak komen yang tersedia kat bawah ni noh...terima kasih semua..bye..Assalammualaikum.. :)

6 000 Pengomen Setia :

anis Sk berkata...

good luck in ur PMR =)

Saya pun tengah pening dengan folio Sejarah, Geografi pun ada :/

Amirah Azman berkata...

thanq..gud luck to ye..:)

MiKi MoUsE berkata...

terima kasih awk,moga kita buat yg trbaik utk thn ni.....awk bgs lgi dri saya,sya dh dpt dh tgasan geo dgn sj,tpi tk bt lgi pon. hehehehehehe

Amirah Azman berkata...

amin..tk apa awak..kasi rilex...janji siap..:)

abgDude a.k.a kai berkata...

all the best dik...
blajar rajin2...
buat parents bangga!

http://abgdude.com

Amirah Azman berkata...

Trima kasih..:)