STATUS UPDATED!
23/06/2019 NEW LIFE NEW ADVENTURE NEW THINGS TO COME...
- Amirah Azman -

Template BERUBAH LAGI !!



Assalammualaikum dan salam sejahtera
macam mana ?? sihat..untuk budak sekolah macam mira puas cuti..
mira tak..tuition je..maklumlah budak PMR kan (kisah lak..hahaha)
harini saja nak updated tentang template baru mira nie..siap baru je tadi..semalam tengah malam syok-syok koding-koding ini templte..bagi siapa yang masih tidak cam blog mira yang dulu..tengok gambar kat bawah ni


macam mana template yang sekarang..
okey tak..mira just nak tahu pendapat korang..kalau ada sebarang komen atau cadangan atau apa-apa sahaja nak diberitahu..silalah komen dekat bawah ni ye..kasi penuh kotak komen ini..
kalau nak mira blogwalking blog dia ke atau apa-apa ja bagitahu sahaja sementara mira tengah free ni..sekian dulu..assalammualaikum


6 000 Pengomen Setia :

yus berkata...

comelnye header die, cute :)

Unknown berkata...

lawa :) nampak kemas blog ni ^^

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar berkata...

cantik la gambar header tu..

Amaliena Ros berkata...

cantik..kebiruan plak yer..

najiahs berkata...

kemas dn menawan...:-)

Amirah Azman berkata...

trima kasih atas kesudian mengomen..:)