STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Template BERUBAH LAGI !!



Assalammualaikum dan salam sejahtera
macam mana ?? sihat..untuk budak sekolah macam mira puas cuti..
mira tak..tuition je..maklumlah budak PMR kan (kisah lak..hahaha)
harini saja nak updated tentang template baru mira nie..siap baru je tadi..semalam tengah malam syok-syok koding-koding ini templte..bagi siapa yang masih tidak cam blog mira yang dulu..tengok gambar kat bawah ni


macam mana template yang sekarang..
okey tak..mira just nak tahu pendapat korang..kalau ada sebarang komen atau cadangan atau apa-apa sahaja nak diberitahu..silalah komen dekat bawah ni ye..kasi penuh kotak komen ini..
kalau nak mira blogwalking blog dia ke atau apa-apa ja bagitahu sahaja sementara mira tengah free ni..sekian dulu..assalammualaikum


6 000 Pengomen Setia :

eyQa yushaiZa berkata...

comelnye header die, cute :)

Haruno Hana 하나 berkata...

lawa :) nampak kemas blog ni ^^

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar berkata...

cantik la gambar header tu..

Alyn Roslan berkata...

cantik..kebiruan plak yer..

najiah shaharain berkata...

kemas dn menawan...:-)

Amirah Azman berkata...

trima kasih atas kesudian mengomen..:)