STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

ANDA SOMBONG !!



Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://inspirably.com/uploads/user/1725-kita-tidak-layak-sombong-kecuali-yang-maha-kuasa_380x280_width.png
(gambar sekadar hiasan)

ANDA SOMBONG!! SUDAHKAH ANDA PASTI ANDA TIDAK SOMBONG (saja guna caplock..kasi gempak sikit) 

harini nak cakap mengenai sikap manusia iaitu sombong..Mira tak kata dekat sesiapa sebenarnya..hanya tetiba terlintas di fikiran di mana adakah para blogger ni sombong ye..sombong ke?? Mira sombong ke?? sombong bagitahu je..manusia tidak pernah lari dari kesilapan bukan..Mira rasanya baru rajin nak buat entry sendiri yang agak panjang..selama ini just pendek-pendek dan kadang-kadang just copy paste dari orang lain

sebenarnya tujuan utama mira adalah nak berkenalan dengan para blogger yang lain walaupun kita tak bersua muka,,tapi ikatan perkenalan itu tetap ada..kan bagus tu..entah lar sapa-sapa nak kawan dengan mira kan..(ayat syok sedih..haha) 

macam mana nak buat bagi orang tahu kita nie sebagai seorang blogger yang tidak sombong..ada sesiapa tahu tak?? ada?? ada?? kalau ada jangan kedekut ilmu ye..kasi share-share lar sikit..hahha..kan bagus macam tu..

Mira sebenarnya (tak habis-habis ayat sama) nak try ubah perangai kepada blogger yang lebih "OK" faham tak maksudnye tu..entah lar nak ok macam mana..just nak kata yang lebih elok dari sebelumnya..mira harap sangat ada sesiapa yang sudi sharekan pendapat,candangan,tip-tip apa-apa sahaja kepada mira mahupun orang lain..silalah memberi komen di bawah ye..
sampai disini saja mira nak tulis..hope dapat tulis lagi..Assalammualaikum :)

5 000 Pengomen Setia :

Fikri berkata...

Kadang2 kita tak sombong pun tapi orang yang cop kita sombong :D

Amirah Azman berkata...

betul tu betul..sabor aje lar.. :)

SyamimiNazifa berkata...

salam perkenalan ;D

Amirah Azman berkata...

salam perkenalan juga..:)

Nurul Filzah berkata...

Trima kasih atas kesudian anda. Simple Ga kami sdah bermula. Sila check maklumat tntg anda. sekian ~

http://sayaeesya.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-by-sandras-filzahs.html