STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

PUTERI AWANI mohon maaf !!


Assalammualaikum dan salam sejahtera
agak buzy sekarang ni dengan trial PMR..harap boleh lar dapat elok nanti..sebuk-sebuk pun sempat lagi nak updated blog..bukan apa..just terkejut dengan benda yang dah jadi dekat orang area kawasan mira ni..macam mana boleh terlepas pandang dyeorang dua nie..mengenai kes video tu..sapa yang masih samar-samar tu..boleh tengok sini


gambar sahaja

budak ni duduk area PARIT BUNTAR tak silap mira dan siapa tak kenal "FUTURE HUSBAND" dia tu HUZAIRY YAHYA namanya..budak hotstuff patut la teruja walaupun baru couple seminggu kan..agak terkejut jugak sebab dia nie memang duduk area tempat tinggal mira..macam-macam ya dyeorang nie..tapi tak salah depa la..besalar kan kalau dah seronok bercinta semua benda boleh buat..mira pon tak tau nak cakap apa sebab mira pu masih muda untuk memberi sebarang komen atau nasihat..

kalau betul-betul dah suka sama suka..jangan ambil jalan untuk COUPLE..(jangan menghmpiri ZINA okeyy..)tapi berdoa disetiap solad agar masing-masing sihat dan dilindungi ya..insya allah.kalau ada jodoh tak kemana sayang..lagi satu jaga maruah awak sebagai kaum HAWA ya..mira bukan nak kata mira baik..tapi belajar menjadi yang baik..

antara ayat mohon maaf dari PUTERI AWANI
baca selanjutnya di http://puteriawaniahmad.blogspot.com/
aih.mohon maaf kat blog je..kenapa tak buat video dan kata saya janji tak akan buat lagi n bla..bla..blaa (okey..maaf -_-)

Kenyataan si FUTURE HUSBAND dia pulak lain..macam nak selamatkan diri sahaja..kesian lak kat budak nih..nak buat macam mana kan..sabor je lar kawan..janji awak tak buat lagi perkara ini..

JANGAN TUTUP LAGI..TENGOK PARODI DULU



TENGOK TAK PERLU KATA APA-APA..hihihi
cute je okey..haha

6 000 Pengomen Setia :

Mysara Ab Rahman berkata...

byase la dh terlepas buat bru ngaku salah..harap pas ni adik ni xwt lg la..amik pgajaran

Maru Maru :3 berkata...

dia bgi ayat cover. xD

Blog Gadis Jambu berkata...

Kesian dia tu . Dah kena kutuk , pastu kene ejek pulak . Nak bagi nasihat silakan , tapi kalau dah video parodi tu rasa lagi teruk daripada akak puteri tu -,-

sha (chirp chirp) berkata...

takde satu manusia pon yg tak pernah lakukan kesilapan kecuali rasulullah S.A.W. Daripada kita hina dia, kutuk dia kan lebih baik kita doakan yg terbaik & beri nasihat yang berfaedah dekat dia. tak gitu? :)

#peringatan utk diri sendiri juga

zeera lily berkata...

salam ramadhan & selamat berpusa =)

zulhilmi tempoyak berkata...

maafkan saya... :|