STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

LELAKI SELUAR KETAT ??



Assalammualaikum dan salam sejahtera



gambar hiasan

ok tak header baru mira.mira tak buat..mira tempah dari cik jari manis..cantik kan dia design..harini just nak kongsikan jawapan dari Ustaz Azhar Idrus mengenai lelaki yang memakai seluar ketat..tetapi dalam jawapan dia juga.ada diselitkan tentang aurat perempuan juga..so..baca je ok..tak paksa pon...haha..ayat bajet..nie pon ambil dekat FACEBOOK..


Soalan : Apa hukum orang LELAKI pakai seluar ketat?


Jawapan Ustaz Azhar Idrus : Jika ketat sangat hingga nampak
bentuk peha dan punggung hukumnya MAKRUH, tapi jika nampak jelas bentuk ANGRY BIRD maka hukumnya HARAM.

Tapi jika perempuan, nampak bentuk badan sahaja dah haram. Memakai baju lengan pendek walaupun lengan
pakai INNER ketat, pun haram. Pakaian perempuan tak boleh menampakkan bentuk badan dan warna kulit. Kenapa begitu? Sebab bentuk tubuh badan perempuan ni special. Ada daya
tarikan.

Bentuk badan lelaki ni ibarat kancil, manakala bentuk badan perempuan ibarat Lamborghini Diablo. Kalau letak bersebelahan, orang giler je yang pegi tengok kancil dulu.

Lamborghini Diablo.

2 000 Pengomen Setia :